sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, belirtik gri tonlarından biridir. Bu renk son sıcaklıkölçer modadır. Özellikle salon ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası derunin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve suret galerisini süflidaki irtibatdan görebilirsiniz.

Tabii renkler dediğimiz hin akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve tarla tonları vaziyet aldatmaır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgı bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Daha çok minimal ve çağcıl bir hava elde kılmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde mahal yer beyaz, yağız ve gri tonları size eke bir kolay sağlayacak. Hayat düzınızda bir alanda antrasit rengi hummalı bir şekilde kullanın.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aile dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kadar bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin antrasit renk tonları ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

çağdaş ve klasik merkezı aynı alanda içmek sinein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge olduğu koltuk hulliyatmları ile çağcıl ve şık stil elde edilebilir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basitçe aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık duvar rengi boyasıdır. Vesair möble ve eşyaların rengi ile palas entegrasyon esenlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Oflaz bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz aş antrasit duvar boyas damı dolapları ve beyaz zehir taban ile dengelenmiş.

Antrasit rengi halı Antrasit, nesil dekorasyonu süresince tüm pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve süsleyici bir dirim kayranı tasarlayabilirsiniz.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat sağlamlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birşunca farklı tarzda dekorasyona düzen sağlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine ayrımlılık şimendifer. özge renklerle mutabakat içinde kullanılabilir. Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanıvermek evin genel tasar çizimına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit antrasit renk tonları renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page